Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

BEVERLY, de onmiskenbaar eenvoudige, elegante stijl voor zij die exclusieve stoffen have-to-have!
Kies voor dit uitermate chique, katoenen damast tafellinnen met ingeweven jacquard. Maak je keuze uit zeven prachtige zachte kleuren.
De collectie BEVERLY haal je in huis in diverse standaardmaten, in op maat gemaakte afmetingen, als servetje of tafelloper.

  • Samenstelling: 100 katoen

  • Wasbaar op 60°C

  • Matig heet strijken

  • Mag in droogtrommel

  • Waskrimp: 4%

Standaardmaten én maatwerk.
Vind hieronder de toepassingen:

Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
BEVERLY Tafelloper 50/150 cm

Beverly Tafelloper 50/150 cm. Leverbaar per stuk. De onmiskenbaar eenvoudige, elegante stijl voor zij die exclusieve stoffen have-to-have! Kies voor dit uitermate chique, katoenen dama...
27,95
Per stuk

BEVERLY T/M 260 cm Rond Tafelkleed

Beverly rond tafelkleed De onmiskenbaar eenvoudige, elegante stijl voor zij die exclusieve stoffen have-to-have! Kies voor dit uitermate chique, katoenen damast tafellinnen met ingeweve...
0,00
Per stuk

BEVERLY T/M 260 BREED maatwerk tafelkleed

Beverly, rechthoekige en ovale tafelkleedjes. De onmiskenbaar eenvoudige, elegante stijl voor zij die exclusieve stoffen have-to-have! Kies voor dit uitermate chique, katoenen damast ta...
0,00
Per stuk

BEVERLY Standaardmaten

Berverly, standaardmaten. De onmiskenbaar eenvoudige, elegante stijl voor zij die exclusieve stoffen have-to-have! Kies voor dit uitermate chique, katoenen damast tafellinnen met ingewe...
0,00
Per stuk

BEVERLY Servetjes 45/45

Beverly servetjes, 45/45 cm. Smal gezoomd. Leverbaar per setjes van zes in dezelfde kleur. De onmiskenbaar eenvoudige, elegante stijl voor zij die exclusieve stoffen have-to-have! Kies voo...
47,70
Per stuk

BEVERLY Meterwaar 280 cm

Beverly meterwaar 280 cm. Minimum afname: één meter. Verder per lopende meter. De onmiskenbaar eenvoudige, elegante stijl voor zij die exclusieve stoffen have-to-have! Kies vo...
43,95
Per stuk

Ronde tafelkleedjes
De rondetafelkleedjes van de collectie BEVERY hebben een diameter te beginnen bij 100 cm en tot maximaal 260 cm.
Enkel het ronde tafelkleedje van 170 cm is maatwerk. Alle andere worden op bestelling geproduceerd.
In de prijzenvoorstelling worden de afmetingen per 10 cm weergegeven. Indien je een tussenmaat wenst, kan dit zeker. De prijs is die van de eerstvolgende volle maat. Vergeet het niet te vermelden bij je bestelprocedure.

Kleuren
Maak je keuze uit zeven zachte kleuren: wit, zand, abricoos, pistache, taupe, koningsblauw en blossom.Waskrimp
De waskrimp bedraagt 4%. Let dus op wanneer je zelf met meterwaar aan de slag gaat of een standaardmaat neemt. Deze zijn onderhevig aan de krimp.
Voor maatwerk voorziet de fabrikant een berekende afmeting die aan uw gewenste afmeting is toegevoegd. Na de wasbeurt wordt uw tafellinnen dan niet kleiner dan uw gewenste afmeting.

 

Hieronder zie je de andere toepassingen van de collectie BEVERLY.

Heb je een vraag of wens je hierover verdere informatie? Stuur ons snel een bericht!

Ovale tafelkleedjes
Vanaf een breedte van 100 cm zijn er in deze stof eveneens ovale tafelkleedjes beschikbaar. Alle ovale afwerking is maatwerk en wordt gemaakt op bestelling. Voor sommige ovale creatie is er een patroon nodig. Hier lees je of dit voor jouw tafel ook van toepassing is.

Rechthoekige tafelkleedjes
Je kan al een keuze maken voor rechthoekige tafelkleedjes van de collectie BEVERLY vanaf een breedte van 30 cm. De maximale afgewerkte breedte is 262 cm. De versterkte zoom is 2 cm.
In de prijszetting is de lengte weergegeven tot 3 meter. Wens je een kleed dat langer is dan 3 meter, dan is er per begonnen extra lengte van 10 cm een meerprijs die ligt tussen 1,30 euro en 5,50 euro afhankelijk van de gekozen breedte. Neem best contact op met ons voor de juiste afspraken.

Standaardmaten
Een fijn aantal afmetingen zijn steeds als standaardmaat beschikbaar in alle kleuren. Dit is handig omdat deze artikelen snel naar jou kunnen verstuurd worden. Hou wel rekening dat er nog waskrimp van toepassing is.

Servetten
Vervolledig je tafeldecoratie met servetjes van dezelfde stof. De servetjes van BEVERLY meten 45 bij 45 cm en zijn smal gezoomd.
De servetjes zijn leverbaar in setjes van zes stuks van dezelfde kleur. Je gasten zullen het appressieren!

Tafellopers
De standaard tafelloper van BEVERLY meet 50 bij 150 cm en is uit voorraad leverbaar. Je kan deze chique tafelloper ook in andere afmetingen bekomen. Zie hiervoor in de categorie rechthoekige tafelkleedjes. Vaak worden tafellopers gevraagd van bijvoorbeeld 30 bij 280 cm. Ook dit vormt geen probleem om aan deze vraag te voldoen!

Meterwaar
Profiteer van de uitzonderlijk interessante prijszetting van het meterwaar van de collectie BEVERLY. Deze hoogwaardige stof wordt geleverd op rol van 280 cm breedte. De minimum afname-eenheid is één meter, en verder per volledige meter. Houd schaar, naald en draad bij de hand en laat je fantasie de vrije loop!

Leveringstermijn
Alle artikelen worden rechtstreeks naar jouw leveringsadres gestuurd vanuit de weverij in Duitsland. De pakjes zijn doorgaans één à twee dagen onderweg.
Standaardmaten en meterwaar worden opgestuurd de werkdag die volgt op de dag van de betaling op de website.
Voor maatwerk voorziet de weverij een produktietijd van een drietal weken. Wanneer het voor jou snel moet gaan, kan je gebruik maken van de express-service van de weverij. Voor een kleine meerprijs per afmeting, kleur en aantal, wordt jouw bestelling al op transport gezet tussen de vierde en zesde werkdag na ontvangst van de betaling.

 


 
 
 
 

Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd !