Filter

close
Het Pichler tafellinnen BOA  is een uitvoering van de stof FLAXY  en is absoluut tijdloos en praktisch. Omwille van de mengeling van katoen, modaal en linnen bekomt men een mooie rustieke linnenstructuur.
Vlekken worden gemakkelijk verwijderd en strijkwerk is er bijna niet!
Een klassieker voor uw keukentafel!
BOA kenmerkt zich door de met festonsiersteek afgewerkte zoom.

De stof BOA is leverbaar in negen rustieke aardse kleuren.
  • 40% katoen + 35% modaal + 25% linnen
  • Uitsluitend maatwerk
  • Gewicht: 285 g/m²
  • Wasbaar op 60°C
  • Mag in droogtrommel
  • Matig heet strijken (150°C)
  • Waskrimp: 5%
Uitvoering van de stof FLAXY met zoom met festonsiersteek.
Uitsluitend maatwerk.
Vind hieronder de toepassingen.
Bezig met laden...

Waskrimp
De waskrimp van deze stof bedraagt 5%. Hou hier zeker rekening mee wanneer je met meterwaar werkt. In dat geval raad ik je aan om eerst de stof te wassen, en vervolgens af te werken.
De produkten die van deze stof in de weverij gemaakt worden, worden op berekende wijze groter aangemaakt. Zo voorkom je dat je kleed na de wasbeurt kleiner uitvalt dan je wenst.

Kleuren
De collectie BOA presenteert zich in 9 aardse kleuren. In de kleurenkaart hieronder is TP-Taupe uit de handel en vervangen door AR-Altrosa, oud roze. Ook mooi!

Ronde tafelkleedjes
Laat je rond tafelkleed van de collectie BOA door ons feilloos maken. De vorm is perfect en de zoom is over de hele lengte overal even keurig.
Je bestelt al ronde tafelkleedjes vanaf een diameter van 100 cm tot maximaal 260 cm.

Ovale tafelkleedjes
Laat je tafelkleed mooi de rand volgen van je ovale tafel. In de collectie BOA kan dit al vanaf een breedte van 80 cm.
Voor sommige ovale tafels werken we met een patroon. Informeer of voor jouw ovale tafel een patroon gewenst is. Zo niet, hoef je het niet aan te vinken in het keuzemenu.

Rechthoekige tafelkleedjes
Tafelkleedjes in linnenstructuur geven altijd een rijkelijke uitstraling. Profiteer hier van het aanbod aan rechthoekige tafelkleedjes BOA in maten groot en klein. Al vanaf een breedte van 30 cm heeft u keuze. De maximale afgewerkte breedte na krimp bedraagt 260 cm
De lengte is vrijwel onbeperkt. Hier zijn de prijzen weergegeven tot een lengte van 3 meter. Per bijkomende lengte van 10 cm is er een meerprijs dit ligt tussen 2,60 euro en 10,10 euro afhankelijk van je gevraagde breedte. Neem voor de juiste prijsbepaling voor lengte groter dan 3 meter, contact op met ons.

Tafellopers
Een tafelloper is meermaals het begin van een mooie vriendschap. Het is de tafelloper die als eerste op tafel komt wanneer je de tafel voorbereidt voor een téte à téte.
De tafelloper van BOA meet 50 bij 150 cm. Uiteraard kan je ook andere afmetingen zelf kiezen bij de rechte tafelkleedjes van dezelfde collectie.

Meterwaar
Voor de doe-het-zelfers onder ons biedt deze collectie een ideale mogelijkheid om voordelig luxueuze creaties te verwezenlijken. Zelf heb ik met deze stof mijn overgordijnen gemaakt. Laat je niet afschrikken door de waskrimp. Best is om eerst je aankoop in de wasmachine te steken en daarna het knipwerk te doen. De meterwaar van deze collectie wordt geleverd in een breedte van 170 cm en 280 cm.
Voor alle duidelijkheid: BOA is een benaming voor de afwerkingsstijl van de collectie met naam Flaxy. Zo zijn er ook nog de stijlen TOP met dubbel biesje en FLAXY-S met gewone zoom.

Leveringstermijn
Alle artikeltjes van deze collectie zijn maatwerk. Na ontvangst van de betaling op de website, voorziet de weverij een verwerkingstijd van een drietal weken. De verzending gebeurt door de weverij zelf, in Duitsland. Het produkt is gewoonlijk één à twee dagen op transport.

Enkel het meterwaar kan onmiddellijk verstuurd worden.