Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

De collectie CORDOBA is al vele jaren een vaste waarde in het assortiment van Pichler.
Cordoba is een speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl.
Deze stof is zowel binnenhuis als buitenhuis bruikbaar. CORDOBA is strijkvrij. Dat is gemakkelijk en tijdbesparend: wassen, drogen en weer opleggen!

 • Samenstelling: 70% katoen + 30% polyester

 • Piqué

 • Strijkvrij!

 • 19 frisse kleuren

 • Gewicht: 250g/m²

 • Wassen op 60°

 • Droogtrommel

 • Niet bleken

 • Waskrimp: 3%

Maatwerk én Standaardmaten.
Vind hieronder de toepassingen van deze collectie:

Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
CORDOBA-Standaardmaten CORDOBA Standaardmaten

Cordoba is speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is zowel binnenhuis als buitenhuis bruikbaar. Samenstelling: 70% katoen + 30% polyester Piqué ...
0,00
Per stuk

CORDOBA-T-M-170-cm-Rond-Tafelkleed CORDOBA T/M 170 cm Rond Tafelkleed

CORDOBA rond tafelkleed met doormeter 100 tot 170 cm. Cordoba is speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is zowel binnenhuis als buitenhuis bruikbaar. Sa...
0,00
Per stuk

CORDOBA-T-M-260-cm-Rond-Tafelkleed CORDOBA T/M 260 cm Rond Tafelkleed

CORDOBA rond tafelkleed doormeter 180 tot 260 cm. Cordoba is speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is zowel binnenhuis als buitenhuis bruikbaar. Samens...
0,00
Per stuk

CORDOBA-T-M-170-BREED-maatwerk-tafelkleed CORDOBA T/M 170 BREED maatwerk tafelkleed

CORDOBA recht en ovaal tafellinnen met breedte tot maximaal 170 cm. Speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is zowel binnenhuis als buitenhuis bruikbaar. ...
0,00
Per stuk

CORDOBA-T-M-260-BREED-maatwerk-tafelkleed CORDOBA T/M 260 BREED maatwerk tafelkleed

CORDOBA recht en ovaal tafellinnen met breedte tot maximaal 260 cm. Speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is zowel binnenhuis als buitenhuis bruikbaar. ...
0,00
Per stuk

CORDOBA-D-Servet-45-45-cm-(per-6-per-kleur) CORDOBA-D Servet 45/45 cm (per 6 per kleur)

CORDOBA-D Servet 45/45 cm Leverbaar per setje van 6 stuks. Cordoba is speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is zowel binnenhuis als buitenhuis bruikba...
45,00
Per stuk

CORDOBA-Placemat-35-50-cm-(per-6-per-kleur) CORDOBA Placemat 35/50 cm (per 6 per kleur)

CORDOBA Placemat 35/50 cm Leverbaar per setje van 6 stuks. Cordoba is speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is zowel binnenhuis als buitenhu...
77,70
Per stuk

CORDOBA-Tafelloper-50-150-cm CORDOBA Tafelloper 50/150 cm

CORDOBA tafelloper 50/150cm Leverbaar per stuk. Cordoba is speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is zowel binnenhuis als buitenhuis bruikbaar. Samen...
39,95
Per stuk

CORDOBA-Kussensloop CORDOBA Kussensloop

Cordoba Kussensloop 40/40 en 50/50 Minimum besteleenheid per kleur: 2 stuks Al dan niet met vulling 100% eendenveren. Cordoba is speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze...
19,95
Per stuk

CORDOBA-Meterwaar-180-cm CORDOBA Meterwaar 180 cm

CORDOBA per lopende meter à breedte 180 cm, alle kleuren. Minimum besteleenheid is 1 meter. Cordoba is speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is...
43,95
Per stuk

CORDOBA-Meterwaar-280-cm CORDOBA Meterwaar 280 cm

CORDOBA per lopende meter à breedte 280 cm. Minimum besteleenheid is 1 meter. Cordoba is speels tafellinnen, ongecompliceerd maar altijd in stijl. Deze strijkvrije stof is zowel binnenh...
59,95
Per stuk

Rond tafelkleed
Waan je met de collectie CORDOBA in de Andalousische zon en geniet van de mediterrane levensvreugde op je eigenste terras.
De ronde tafelkleedjes van deze collectie zijn opgesplitst in twee categorieën: deze van 100 tot 170 cm doormeter met alle 21 kleuren, en de categorie van 180 tot 260 cm doormeter in 9 kleuren.
Al deze ronde kleedjes zijn maatwerk (uitzondering 170 cm) en worden met de grootste precisie afgewerkt.

Kleuren
Kies uit het ruim kleurenpallet van 21 kleuren de kleur die het best bij jouw interieur past .
Tien van de kleuren leveren de stof tot 170 cm afgewerkte breedte (en zijn niet beschikbaar voor afmetingen groter dan deze): aubergine, chocolade, amandel, messing, kiwi, mosgroen, laguneblauw, indigo graphit en kiezelgrijs.
Negen kleuren leveren tot een afgewerkte breedte van 266 cm en zijn dus beschikbaar voor alle afmetingen, klein én groot: brillantwit, parelwit, zand, goudgeel, terracotta, bourgondisch rood, nougat, limoen en platin.Waskrimp
De waskrimp van de collectie CORDOBA bedraagt 3%. Concreet wil dit volgende zeggen:

 • De artikelen die standaardmaat zijn, worden afgeleverd volgens de voorziene afmetingen, maar krimpen nog een beetje bij de eerste wasbeurt.

 • De artikelen die maatwerk zijn worden iets grote geproduceerd - rekening houdend met het percentage krimp die nog volgt - zodat na de wasbeurt de stof krimpt tot de gevraagde afmeting.

Hieronder zie je de andere toepassingen van de collectie CORDOBA.

Heb je een vraag of wens je hierover verdere informatie? Stuur ons snel een bericht!

Ovaal tafelkleed
De ovale tafelkleedjes van de collectie CORDOBA zijn mogelijk vanaf een breedte van 100 cm tot maximaal afgewerkte breedte van 260 cm.
Ook hier zijn er twee categorieën omwille van de kleuren. De categorie tot 170 cm breed met alle eenentwintig kleuren enerzijds, en anderzijds de categorie breder dan 170 cm met nog negen kleuren.
Heb je een gewone ovale tafel, dan is de prijs dezelfde als voor een rechthoekig tafelkleed.
Heb je een ellipsvormige tafel, dan is er een kleine toeslag. In dit geval moet er ons ook een mal gestuurd worden. Best neem je even contact met ons.

Rechthoekig en vierkant tafelkleed
Voldoen standaardmaten haast nooit aan wat jij zoekt? Dan ben je helemaal niet zo eigenwijs als je denkt. Ook bij de collectie CORDOBA moet de grootte van het tafelkleed en het tafelblad kloppen zoals jij het wenst.
Daarom zijn er al tafelkleedjes voorhanden met en breedte van 30 cm en tot een maximale breedte van 260 cm. De lengte kiest u zelf. Op deze website staan de prijzen meegedeeld tot een lengte van 300 cm. Per bijkomende 10 cm is er een toeslag die ligt tussen 2,10 euro en 7,50 euro afhankelijk van de breedte.
Omwille van de beschikbaarheid van de kleuren is ook deze toepassing opgedeeld in twee: de categorie tafelkleedjes met breedte tot 170 cm (met alle 21 kleuren); en de categorie tafelkleedjes met breedte groter dan 170 cm (met negen kleuren).
Neem gerust vrijblijvend contact op met ons voor verdere informatie.

Standaardmaten
Vallen de standaardmaten van de collectie CORDOBA binnen jouw noden, of wens je een leuk geschenk te geven? Je vindt zeker je keuze uit het aanbod aan standaardmaten van deze collectie.
Leveringstermijn? Zie onderaan deze pagina.

Servetten
Eten doe je ook met je ogen. Een mooie tafelschikking bevordert de eetlust. Waag je aan een kleurencombinatie en het is oké zolang er een gemeenschappelijk kleurelement aanwezig is.
Servetjes zijn uitermate geschikt om ze in je tafelschiking te integreren.
De servetten van CORDOBA meten 45 bij 45 cm, waardoor ze ook in leuke figuren te plooien zijn, en worden per zes van dezelfde kleur geleverd.

Placemats
Ik bedenk mij dat tijdens het tafeldekken bij mijn ouders altijd afwasbare placemats gelegd werden, en bij feestelijke gelegenheden zelfs stoffen placemats bijhorend bij het tafelkleed. Hou deze traditie in ere en voorzie ook bij jouw CORDOBA de bijpassende placemats.
De placemats meten 35 bij 50 cm en worden geleverd per setje van zes in dezelfde kleur.
Ook altijd een leuk kado, nietwaar?

Tafellopers
Sommige tongen beweren dat tafellopers zijn uitgevonden om aan je moeder kado te doen omdat je niets anders kan bedenken en ze toch alles al heeft. Zeer juist! En je moeder zal redeneren dat jij aandacht heeft voor haar, want nu kan ze de beschadiging van de tafel bedekken zonder een heel kleed te moeten gebruiken, en krijgt de tafel in een oogwenk een royale uitstraling wat weer uitnodigt om een glaasje cava te nuttigen...
De tafellopers van CORDOBA zijn uitermate geschikt om te voldoen aan al deze wensen. De tafelloper meet 50 bij 150 cm en is beschikbaar in de 21 kleuren.
Tip: wens je een tafelloper van een ander formaat, voor op een katheder, lessenaar of een zeer lange tafel, kijk dan bij de afmetingen van de rechthoekige tafelkleedjes. Je vindt zeker je ding!

Meterwaar
Voor diegene die eigenhandig de schaar in de stof wil zetten bieden wij van de collectie CORDOBA meterwaar aan in breedte 180cm (21 kleuren) en breedte 280 cm (9 kleuren).
De minimum besteleenheid is 1 meter, en verder per volledige lopende meter. Veel plezier met deze stof!

Kussentjes
Sierkussentjes bewijzen hun nut, niet enkel als versiering, maar ook omwille van het praktisch gemak een kussentje achter je rug of nek te steken bij wijze van steun. In dat geval zijn vierkante kussens beter aangeween dan rond. De collectie CORDOBA presenteert graag de kussentjes met afmeting 40/40 cm en 50/50 cm.
Tevens passen ze perfect bij je tafellinnen wat ook weer mooi meegenomen is.
De kussentjes worden verkocht per twee per kleur. Voor een kleine meerprijs krijg je er meteen de vulling bij die bestaat uit 100% eendenveren!

Leveringstermijn
De leveringstermijn is verschillend naargelang het een standaardmaat of maatwerk betreft. De artikels van de standaardmaten zijn direct uit voorraad leverbaar. Ze worden verstuurd vanuit Duitsland en zijn bij jou geleverd de derde of vierde werkdag na ontvangst van de betaling. Alle standaardmaten zijn herkenbaar aan de prijszetting: de prijs eindigt op 95 eurocent. Bij maatwerk eindigt de prijs steeds op een volle euro.

Voor de produktie van het maatwerk is een termijn van drie à vier weken voorzien. De weverij biedt echter een express-service aan voor wanneer het snel moet gaan. Voor een kleine meerprijs per afmeting en per kleur, verlaat het maatwerk de weverij op de vierde à zesde werkdag na de betaling.


 
 
 
 

Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd !