Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Gaat u voor niet minder dan chique tafellinnen, overweeg dan zeker de collectie QUADRO van Pichler.
Deze stof in dambordmotief met jacquard streepjes is tijdloos, universeel, ongecompliceerd, veelzijdig en past zich in verschillende inrichtingstijlen.
Toch blijft QUADRO eveneens geschikt voor dagelijks gebruik.
Vlekken laten zich probleemloos verwijderen zodat gemorste vloeistoffen gemakkelijk opgeruimd worden.
Deze stof laat zich vlot strijken en blijft perfect in vorm.

QUADRO is leverbaar als tafelkleed (recht, rond of ovaal), servet, placemat en meterwaar.

  • Samenstelling: 60% katoen + 40% polyester

  • 2 cm breed gezoomd, servetten 1 cm zoom

  • Vlekbestendig - vloeistoffen parelen er af

  • Wasbaar op 60°

  • Mag in droogtrommel

  • Strijken max.150°

  • Maximum breedte 260 cm

  • Waskrimp: 3%

Maatwerk.
Vind hieronder de toepassingen.

Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
QUADRO-T-M-260-cm-Rond-Tafelkleed QUADRO T/M 260 cm Rond Tafelkleed

QUADRO is tijdloos, universeel, ongecompliceerd, veelzijdig en past zich in verschillende inrichtingstijlen aan. Toch blijft QUADRO geschikt voor dagelijks gebruik. Vlekken laten zich probleemloos...
0,00
Per stuk

QUADRO-T-M-260-BREED-maatwerk-tafelkleed QUADRO T/M 260 BREED maatwerk tafelkleed

QUADRO recht en ovaal tafelkleed met breedte tot maximaal 260 cm..  Tijdloos, universeel, ongecompliceerd, veelzijdig en past zich in verschillende inrichtingstijlen aan. Toch blijft QU...
0,00
Per RECHT

QUADRO-Servet-40-40-cm--(setje-van-6-per-kleur) QUADRO Servet 40/40 cm (setje van 6 per kleur)

QUADRO stoffen servet 40/40 cm Smal gezoomd, 1 cm. Afname @ 6 stuks/kleur. Prijs  = 1 set van 6 servetten QUADRO is tijdloos, universeel, ongecompliceerd, veelzijdig en pa...
45,00
Per stuk

QUADRO-Placemat-32-48-cm-(set-van-6-per-kleur) QUADRO Placemat 32/48 cm (set van 6 per kleur)

QUADRO placemat 32/48 cm Leverbaar per setje van 6 per kleur. QUADRO is tijdloos, universeel, ongecompliceerd, veelzijdig en past zich in verschillende inrichtingstijlen aan. Toch blijft QUADR...
45,00
Per stuk

QUADRO-Tafelloper-50-150-cm-(maatwerk) QUADRO Tafelloper 50/150 cm (maatwerk)

QUADRO tafelloper 50/150 cm Leverbaar per stuk. Maatwerk. QUADRO is tijdloos, universeel, ongecompliceerd, veelzijdig en past zich in verschillende inrichtingstijlen aan. Toch blijft QUADRO g...
37,00
Per stuk

QUADRO-Meterwaar-280-cm QUADRO Meterwaar 280 cm

QUADRO per lopende meter à 280 cm breedte. Minimum besteleenheid is 1 meter. Beschikbaar in een selectie van het kleurengamma. QUADRO is tijdloos, universeel, ongecompliceerd,...
63,95
Per stuk

Ronde tafelkleedjes
Bij Rondetafelkleedjes.com vindt u een rond tafelkleedje van de collectie QUADRO reeds vanaf doormeter 100 cm tot maximaal 260 cm. De prijszetting is steeds per 10 cm. De tafelkleedjes worden uiteraard feilloos afgewerkt.

Kleuren
Combineer kleur in de verschillende toepassingen en maak uw tafel oogstrelend. Uit de negen mooie kleuren vindt u zeker de juiste combinatie: brillantwit, parelwit, strogeel, limoen, bast, messing, terracotta, robijnrood en platin. De kleurenkaart is afgebeeld bij de toepassingen.Waskrimp
De waskrimp bedraagt 3%.
Bij de produktie van maatwerk wordt rekening gehouden met de waskrimp. Het tafelkleed wordt iets groter geleverd waardoor het, na een wasbeurt, niet kleiner wordt dan de gewenste afmeting.

 

Hieronder zie je de andere toepassingen van de collectie QUADRO.

Heb je een vraag of wens je hierover verdere informatie? Stuur ons snel een bericht!

Maatwerk
Met uitzondering van servetjes en placemats, worden alle bestellingen van deze collectie op aanvraag gemaakt. Bij de produktie van dit maatwerk wordt rekening gehouden met de krimp van de stof. Dat wil zeggen: u bestelt een bepaalde afmeting, u ontvangt een (berekende) iets grotere. Na de wasbeurt krimt de stof, maar niet tot onder de gewenste afmeting.

Ovale tafelkleedjes
Ovale tafellakens QUADRO zijn leverbaar vanaf 100 cm breedte. Bij een standaard ovale tafel is de prijs dezelfde als bij een rechte. Heeft u geen standaard ovale tafel, dan laten wij voor u een tafellaken maken aan de hand van een mal van uw tafelblad. U maakt deze mal met bijvoorbeeld krantenpapier en stuur die ons op. Best neemt u contact op met ons via de telefoon of mail.

Rechthoekige en vierkante tafelkleedjes
Beginnende van een breedte van 30 cm kan u rechthoekige of vierkante tafelkleedjes van de collectie QUADRO bestellen tot een maximale breedte van 260 cm. In de prijslijst is een weergave per 10 cm tot een lengte van 300 cm.
Wanneer u een tafelkleed wenst dat langer is dan 3 meter, komt er een toeslag per begonnen 10 cm. De toeslag is afhankelijk van de breedte van het kleed. Contacteer ons voor een juiste prijszetting bij kleedjes langer dan 3 meter.

Servetten
De servetjes van de collectie QUADRO meten 40 bij 40 cm en zijn smal gezoomd. De servetjes worden aangeboden per setje van 6 in dezelfde kleur. Soms is het echt wel nuttig om geen papieren servetten te gebruiken. Dan is het altijd handig een voorraad stoffen servetjes te hebben welke volledig bij het tafelkleed past, al dan niet in dezelfde kleur.

Placemats
De placemats van de collectie QUADRO legt u op de blote tafel bij dagdagelijks gebruik. Wanneer u het bijpassende tafelkleed oplegt, bieden de placemats extra cachet. Ze hebben een afmeting van 32 bij 48 cm. De setjes worden aangeboden per zes stuks van dezelfde kleur.

Tafellopers
De tafelloper van de collectie QUADRO van Pichler is een uitermate geschikt geschenk voor eender welke gelegenheid. Er hoeft eigenlijk geen andere toepassing van de stof aanwezig te zijn om de tafelloper te gebruiken. Met deze tafelloper breng je op een eenvoudige manier kleur en uitstraling bij het dagdagelijkse gebruik van uw tafel. De tafelloper meet 50 bij 150 cm.

 Meterwaar
U is een doe-het-zelver en weet van aanpakken. Bespaar dan op eenvoudige wijze en investeer in meterwaar van de collectie QUADRO. Maak zelf voordelig uw tafelkleed of tafelloper. Het meterwaar is 280 cm breed en wordt per lopende meter besteld. Een afname van 1 lopende meter is het minimum.

Leveringstermijn
Deze collectie levert uit voorraad de placematjes, servetjes en het meterwaar. De goederen worden verzonden vanuit Duitsland, de eerste werkdag nadat de betaling is ontvangen.
Alle andere toepassingen van deze collectie worden gemaakt op aanvraag. De normale leveringstermijn bedraagt drie à vier weken. De  fabrikant voorziet een expresszending mits een kleine toeslag per afmeting en per kleur. Wanneer u opteert voor de expresszending, worden de goederen verstuurd vanuit Duitsland tussen de vierde en zesde werkdag volgend op de dag van uw bestelling.


 
 
 
 

Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd !