Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Het elegante tafellinnen UNITA is samen en in combinatie met PALAZZO een feestelijke stof om mee te pronken!
Luxueus, hoogwaardig en vlekbestendig.
Achter de effen satijne stof steekt een vlekbeschermer waardoor gemorste vloeistof niet in de stof dringt.
Dé stijlvolle grondlaag voor een smakelijk gedekte tafel of geraffineerde decoratie-ideeën!

Dezelfde stof in jacquard vind je bij PALAZZO, de perfecte begeleider van UNITA !

  • Samenstelling: 60% katoen + 40% polyester

  • Vlekbestendig.

  • Wassen op 60°

  • Niet bleken

  • Mag in droogtrommel

  • Matig heet strijken (max 150°)

  • Waskrimp: 3%

UNITA is leverbaar in 4 kleuren: Brillantwit, Amandel, Parelwit en Zilver.
Tafellakens, servetten, tafellopers en meterwaar.

Bezig met laden...

Ronde tafelkleedjes
Geef je ronde tafel een luxueuse, sierlijke uitstraling met een tafelkleed van de collectie UNITA. Je kan zelf de afmeting kiezen. Al vanaf 100 cm doormeter tot maximaal 260 cm. De prijzen zijn weergegeven per stap van 10 cm, maar je kan ook een tussenliggende afmeting kiezen (bvb 146 cm). De prijs is dan die van het volgende tiental (in dit voorbeeld de prijs van het tafelkleed met doormeter 150 cm).
Alle ronde tafelkleedjes van de collectie UNITA zijn maatwerk.

Kleuren
De collectie UNITA wordt geproduceerd in vier statige kleuren: amandel, brillantwit, parelwit en zilver.Waskrimp
De waskrimp van deze stof bedraagt 3%. Je hoeft zich geen zorgen te maken dat uw tafelkleed na het wassen niet meer de juiste maat zal hebben. Uw gevraagde afmeting wordt op berekende wijze iets groter aangeleverd. Hierdoor zal de stof na de wasbeurt niet verder krimpen dan tot uw gewenste afmeting.

 

Hieronder zie je de andere toepassingen van de collectie UNITA.

Heb je een vraag of wens je hierover verdere informatie? Stuur ons snel een bericht!

Ovale tafelkleedjes
Heb je liever dat je tafelkleed de ovale vorm van je tafel netjes volgt? Het kan! Samen met onze specialisten zorgen wij voor maatwerk op jouw lijf geschreven. Al vanaf een breedte van 100 cm tot maximaal 260 cm breed zorgen wij voor een passend kleed op jouw ovale tafel. De lengte is vrijwel onbeperkt.
Daarenboven is de prijs net dezelfde als voor een recht tafelkleed van dezelfde afmeting wanneer het tafelblad gewoon ovaal is! Gewoon ovaal wil zeggen dat wanneer het middenstuk er uit is, er door de uiteinden van het tafelblad een cirkel overblijft.
Heb je een ellipsvormige tafel, dan is er evenmin een probleem. Stuur ons een mal van je tafelblad en je tafelkleed wordt precies gemaakt. Best neem je hierover contact op met ons.

Rechthoekige tafelkleedjes
De collectie UNITA staat garant voor feestelijke uitstraling! Er is geen enkele tafel waarop deze collectie niet past. Al vanaf een breedte van 30 cm vind je je gerief. De maximale breedte voor een afgewerkt kleed is 266 cm. De lengte van het tafelkleed voor je rechthoekige tafel kan gaan tot 15 meter, maar die klant hebben wij nog niet gehad.
In de prijszetting melden wij prijzen tot lengte van 3 meter. Per bijkomende 10 cm is er een toeslag van 1,60 euro tot 6,80 euro afhankelijk van de gekozen breedte. Neem gerust contact op met ons voor verdere uitleg.
Alle tafelkleedjes uit deze collectie UNITA zijn maatwerk.

Standaardmaten
De collectie UNITA heeft - uitgezonderd de servetjes - geen standaardmaten. Alles is maatwerk.

Servetten
De servetjes van de collectie UNITA zijn een onbetwiste compagnon op uw plechtstatig gedekte tafel. De servetjes heten UNITA-D en meten 40 bij 40 cm en zijn smal gezoomd. Ze worden aangeleverd in setjes van zes stuks van dezelfde kleur.

Placemats
Deze collectie heeft geen standaard placemats. Toch kan aan jouw wensen voldaan worden. Bestel placemats in maatwerk van bijvoorbeeld 30 bij 50 cm. Of een andere afmeting zoals je wil.

Tafellopers
Zoek je een tafelloper voor op tafel, of een lange smalle om over de lengte van de tafel te leggen? Of kijk je uit naar een sierlijke decoratie op je katheder of dressoir? Alles is mogelijk en je vindt zeker de gewenste afmeting bij tafellopers in maatwerk.
De courante afmeting voor een gewone tafelloper is 50 bij 150 cm en wordt in de collectie UNITA ook aangeboden als maatwerk.

Meterwaar
Hou je van rijgen, stikken en verstellen? Overweeg dan zeker om een aantal lopende meters meterwaar van de collectie UNITA in huis te nemen. Het geeft je de vrijheid je stofjes te bewerken en naar eigen hand te zetten. Het meterwaar van deze collectie is 280 cm breed. De minimum afname is één meter en vervolgens per volledige lopende meter.

Leveringstermijn
Alle verwerkingen van de collectie UNITA is maatwerk, met uitzondering van de servetjes en het meterwaar.
De servetjes en het meterwaar zijn in voorraad en worden verzonden de werkdag nadat de betaling ontvangen is op de website. De verzending gebeurt vanuit de weverij in Duitsland. De duur van het transport op zich bedraagt meestal één à twee dagen.
Alle andere, het maatwerk dus, heeft een verwerkingsperiode van ongeveer drie weken en gaat dan op transport. Er is een wachtrij.
Wanneer het voor jou snel moet gaan, voorziet de weverij een express-service. Voor een kleine meerprijs per afmeting en per produkt gaat de bestelling op transport de vierde à zesde werkdag na ontvangst van de betaling. Wanneer de express-service van toepassing kan zijn, wordt het ook vermeld bij de keuzemogelijkheden.


 
 
 
 

Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd !