Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Een tafelkleed van Pichler is niet zomaar een tafelkleed. VIVA is de "allrounder" onder de universele stofjes.
Effen met hoogwaardige vlekbescherming, vloeistoffen dringen niet in de stof en zijn gemakkelijk te verwijderen.
VIVA is bicolor, ideaal te combineren met de zusterstof IPANEMA, met bloemmotief.
Leverbaar in tien frisse kleuren, als tafelkleed (rond, recht, ovaal), tafelloper, placemat, meterwaar.

  • Samenstelling: 100% polyester

  • Voor gebruik binnen en buiten

  • Zoom 2 cm breed

  • Wassen op 40°C

  • Mag in droogtrommel

  • Matig heet strijken (150°C)

  • Niet bleken

  • Waskrimp: 2%

Maatwerk 

Ronde tafelkleedjes
Laat je omringen door unieke stukken die je interieur extra cachet geven. Op een ronde tafel oogt een rond tafelkleed veel ordelijker dan een een rechthoekig kleed bij welke de hoeken ver omlaag hangen.
In de collectie VIVA vind je ronde tafelkleedjes vanaf 100 cm doormeter tot 280 cm. 
Je merkt dat de prijszetting weergegeven is per 10 cm. Je kan zelfs een kleed bestellen met een afmeting tussen twee maten (bvb 216 cm doormeter). De prijs is dan die van de eerstvolgende (220 cm). Om tussenmaten te bestellen, neem je contact op met ons via het contactformulier.

Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
VIVA-Standaardmaten VIVA Standaardmaten

VIVA is de "allrounder" onder de universele stofjes. Uni-kleur met vlekbescherming, ideaal te combineren met de stof IPANEMA. Samenstelling: 100% polyester Voor gebruik binnen en buit...
0,00
Per stuk

VIVA-T-M-280-cm-Rond-Tafelkleed VIVA T/M 280 cm Rond Tafelkleed

VIVA is de "allrounder" onder de universele stofjes. Uni-kleur met vlekbescherming, ideaal te combineren met de stof IPANEMA. Samenstelling: 100% polyester Voor gebruik binnen en buit...
0,00
Per stuk

VIVA-T-M-280-BREED-maatwerk-tafellaken VIVA T/M 280 BREED maatwerk tafellaken

VIVA recht of ovaal tafelkleed met breedte tot maximaal 280 cm. Deze collectie is de "allrounder" onder de universele stofjes. Uni-kleur met vlekbescherming, ideaal te combineren m...
0,00
Per stuk

VIVA-Placemat-35-50-cm-(setje-van-6) VIVA Placemat 35/50 cm (setje van 6)

VIVA placemat 35/50 cm Leverbaar per setje van 6 stuks per kleur. VIVA is de "allrounder" onder de universele stofjes. Uni-kleur met vlekbescherming, ideaal te combineren met de stof I...
59,70
Per stuk

VIVA-Tafelloper-50-150-cm VIVA Tafelloper 50/150 cm

VIVA tafelloper 50/150 cm Leverbaar per stuk VIVA is de "allrounder" onder de universele stofjes. Uni-kleur met vlekbescherming, ideaal te combineren met de stof IPANEMA. Samenstel...
25,95
Per stuk

VIVA-Meterwaar-300-cm VIVA Meterwaar 300 cm

VIVA per lopende meter à breedte van 300 cm. Minimum besteleenheid is 1 meter. VIVA is de "allrounder" onder de universele stofjes. Uni-kleur met vlekbescherming, ideaal te co...
49,95
Per stuk

Kleuren
De collectie VIVA presenteert in tien luchtige kleuren. Laat je fantasie vrij en combineer naar hartelust met de kleuren parelwit, linnen, zongeel, mosterdgeel, granaatrood, oranje, limoengroen, mosgroen, mokka en graphit. 


Waskrimp
De waskrimp van deze collectie bedraagt 2%. 
Alle produkten van de collectie VIVA zijn maatwerk: je ontvangt het tafellinnen iets groter (berekend) zodat het na de wasbeurt nog krimpt, maar niet onder de gewenste afmeting. 

 

Hieronder zie je de andere toepassingen van de collectie MONDO.

Heb je een vraag of wens je hierover verdere informatie? Stuur ons snel een bericht!

Ovale tafelkleedjes
Heb je een ovale tafel? Eyecatcher bij uitstek wanneer er ook een ovaal tafelkleed op ligt!
In de collectie VIVA van Pichler vind je ovale tafelkleedjes al vanaf een breedte van 100 cm. De maximale afgewerkte breedte is 280 cm. De lengte is omzeggens onbeperkt. In de prijzentabel gaan we tot 300 cm. Maar het kan langer!
Voor een gewoon ovaal tafelkleed is de prijs dezelfde als voor een rechthoekig. Voor een ellipsvormig tafelblad kunnen we ook een kleed maken. Stuur ons een patroon op van uw tafelblad. Neem contact op met ons om dit te bespreken.

Rechthoekige of vierkante tafelkleedjes
Er is geen tafel waarop het linnen van Pichler niet past. De collectie VIVA heeft rechthoekige kleedjes vanaf een breedte van 30 cm tot maximaal 280 cm. De lengte is omzeggens onbeperkt, maar de prijzentabel eindigt bij 300 cm. Per extra lengte van 10 cm is er een kleine meerprijs. Hoeveel de meerprijs is, hangt af van de breedte van de stof en schommelt tussen 1,30 euro (30cm breedte) tot 7,00 euro (bij 280 cm breedte) per 10 cm langer. Neem contact op met ons voor de juiste prijsbepaling bij lengte langer dan 300 cm.

Tafellopers
Een tafelloper is niet zomaar een tafelloper. Het woord zegt het zelf: een tafelloper loopt over de tafel en creëert verbondenheid tussen de tafelgasten. Gebruik de tafelloper bovenop je tafelkleed of op de blote tafel. Tafellopers zijn altijd een leuk geschenk, voor welke gelegenheid ook. De tafelloper van VIVA meet 50 bij 150 cm. 
Je kan uiteraard je tafelloper zelf samenstellen. Waarom ga je niet eens over de lengte van je tafel met bvb een tafelloper van 30 bij 280 cm? Doen!

Meterwaar
Als creatieve duizendpoot haal je snel een aantal lopende meter van de stof van VIVA in huis en maak je zelf je tafelkleedjes, lopers en placemats. Het meterwaar is 300 cm breed en het wordt bij u geleverd vanaf één lopende meter en verder per volledige meter.

Leveringstermijn
Alle produkten worden opgestuurd door de weverij zelf, vanuit Duitsland. 
Het maatwerk vraagt een wachttijd van drie à vier weken. De weverij werkt wel met een express-service voor wanneer het snel moet gaan. Het produkt verlaat de fabriek tussen de vierde en de zesde werkdag na ontvangst van de betaling. Voor een express-service wordt een kleine toeslag verrekend per afmeting en per kleur.


 
 
 
 

Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd !