Wil je deze teksten in alinea's? Klik op "reacties".

Transportdiensten en kerstgeschenken? Slechte combinatie!

  26/12/2018     Reacties (0)

Net zoals elk jaareinde hadden we met Kerstmis 2018 ook weer problemen met de transportdiensten.  Waar het vervoer van jouw pakje normaal één à twee dagen omvat, zien we op het jaareinde dat de pakjes zes tot acht dagen onderweg zijn! De bestellingen worden tijdig door de fabrikant op transport gezet, maar helaas komen ze dan te laat bij de klant aan. Wij blijven adviseren om tafelkleedjes die je tegen Kerstmis op jouw tafel wenst, zeker te bestellen voor eind november! Een fijn jaareinde!

Lees meer

Jouw instant voordeel van de Wintertijd!

  Werner     28/10/2018     Reacties (0)

De wintertijd is  begonnen. En zo komen de feestdagen er snel weer aan! Vandaag heb je dus één uur méér om na te denken over de geschenkjes. Ben jij een last-minute beslisser? Laat jij je verrassen door de pakjesdienst die overvol zit en niet tijdig kan leveren? Of door de fabrikant die de overvloed aan bestellingen niet aankan en pas in januari kan leveren? Ik dacht het niet, toch? Wij, van rondetafelkleedjes.com , hebben onze new look website alvast klaar voor u. Neem een kijkje in onze collectie tafelkleedjes en aanverwanten! Voor tijdige beslissers garanderen wij no stress, relax en alle maatwerk keurig op tijd geleverd!

Lees meer

Heeft u een vraag over ons produkt?

  17/07/2017     Reacties (0)

Bij ieder produkt hebben wij de mogelijkheid toegevoegd om ons te mailen of te bellen over uw vraag.

Lees meer

Geen meerprijs voor ovale kleedjes of afwijkende maten!

  Huishoudlinnen Alexandra     16/06/2013     Reacties (0)

Zelf koop ik zeer vaak zaken via het internet. Niet zelden kom ik tijdens de bestelprocedure nog onverwachte kosten tegen. Dit is niet fijn wanneer het niet op voorhand gecommuniceerd werd.   De prijzenpolitiek van Huishoudlinnen Alexandra is eenvoudig: Huishoudlinnen Alexandra hanteert de voorgestelde prijzen vanuit de fabrikant. Bij onze stofjes vind je de prijslijst voor de diverse afmetingen. Deze prijs is ook uw prijs! Wanneer ik langs de fysieke winkels ga zie ik regelmatig stofjes van Pichler die hoger geprijsd staan. Dit is mogelijk omdat de winkelier het kaartje met de prijszetting (vanuit de fabrikant meegeleverd) gemakkelijk kan verwijderen en er een eigen prijs op plakken. Wanneer u ons produkt ontvangt ziet u het kaartje van de fabrikant er nog steeds aangehecht! U ziet dus gemakkelijk uw prijs op de tabel....

Lees meer