Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Waarom het begon

  Werner     20-06-2019     Reacties (0)

Mijn vrouw Annemie en ik hadden enkele jaren geleden een grote tafel gekocht. Ze meet twee meter en een half lang en ruim een meter breed. Zo kunnen we vlot met tien personen samen tafelen. Bij ieder gebruik had mijn vrouw toch wat angst dat er een kras of andere beschadiging zou op komen. Vooruit dan maar. Op zoek naar een passend tafelkleed. Dat viel tegen. Ofwel te kort, ofwel te smal. Niet te vinden in de reguliere winkel. Wij houden van kwalitatief sterke producten waarvan we lange tijd kunnen genieten. Vrijwel bij toeval kwam ik in contact met het tafellinnen van het merk Pichler. Hier vonden wij datgene zoals wij het wensen. Het bleef niet bij één tafelkleedje, voor elke gelegenheid wisten we wat te vinden. Ik was  er van overtuigd dat wij niet de enige zijn die moeite hadden om onze wensen...

Lees meer

Kleurenstalen opsturen

  Werner     04-06-2019     Reacties (0)

Kleurenstalen opsturen Weer een doos met kleurenstaaltjes klaar voor verzending! Om u nog beter te dienen stuur ik graag een pakje met kleurenstaaltjes op.  Twijfel je of de juiste kleur in het assortiment zit? Is kleur kiezen op de computer te lastig? Wil de stofjes voelen alvorens tot een besluit te komen? Vraag dan vrijblijvend onze kleurenstalen aan! U ontvangt de doos per post. Wij vragen enkele om ze terug te sturen over een week of zo zodat volgende klanten niet langer moeten wachten. Vrijblijvend en kosteloos!

Lees meer

Hoe afwasbaar tafellinnen strijken

  Werner     01-06-2019     Reacties (0)

Wist je .... Voor onze afwasbare stofjes CASA en PINTO: na elke wasbeurt strijkt u de het tafelkleed alleen op de achterkant om het vlekafstotende effect opnieuw te activeren!

Lees meer

Transportdiensten en kerstgeschenken? Slechte combinatie!

  26-12-2018     Reacties (0)

Net zoals elk jaareinde hadden we met Kerstmis 2018 ook weer problemen met de transportdiensten.  Waar het vervoer van jouw pakje normaal één à twee dagen omvat, zien we op het jaareinde dat de pakjes zes tot acht dagen onderweg zijn! De bestellingen worden tijdig door de fabrikant op transport gezet, maar helaas komen ze dan te laat bij de klant aan. Wij blijven adviseren om tafelkleedjes die je tegen Kerstmis op jouw tafel wenst, zeker te bestellen voor eind november! Een fijn jaareinde!

Lees meer

Jouw instant voordeel van de Wintertijd!

  Werner     28-10-2018     Reacties (0)

De wintertijd is  begonnen. En zo komen de feestdagen er snel weer aan! Vandaag heb je dus één uur méér om na te denken over de geschenkjes. Ben jij een last-minute beslisser? Laat jij je verrassen door de pakjesdienst die overvol zit en niet tijdig kan leveren? Of door de fabrikant die de overvloed aan bestellingen niet aankan en pas in januari kan leveren? Ik dacht het niet, toch? Wij, van rondetafelkleedjes.com , hebben onze new look website alvast klaar voor u. Neem een kijkje in onze collectie tafelkleedjes en aanverwanten! Voor tijdige beslissers garanderen wij no stress, relax en alle maatwerk keurig op tijd geleverd!

Lees meer

Heeft u een vraag over ons produkt?

  17-07-2017     Reacties (0)

Bij ieder produkt hebben wij de mogelijkheid toegevoegd om ons te mailen of te bellen over uw vraag.

Lees meer

Geen meerprijs voor ovale kleedjes of afwijkende maten!

  Huishoudlinnen Alexandra     16-06-2013     Reacties (0)

Zelf koop ik zeer vaak zaken via het internet. Niet zelden kom ik tijdens de bestelprocedure nog onverwachte kosten tegen. Dit is niet fijn wanneer het niet op voorhand gecommuniceerd werd.   De prijzenpolitiek van Huishoudlinnen Alexandra is eenvoudig: Huishoudlinnen Alexandra hanteert de voorgestelde prijzen vanuit de fabrikant. Bij onze stofjes vind je de prijslijst voor de diverse afmetingen. Deze prijs is ook uw prijs! Wanneer ik langs de fysieke winkels ga zie ik regelmatig stofjes van Pichler die hoger geprijsd staan. Dit is mogelijk omdat de winkelier het kaartje met de prijszetting (vanuit de fabrikant meegeleverd) gemakkelijk kan verwijderen en er een eigen prijs op plakken. Wanneer u ons produkt ontvangt ziet u het kaartje van de fabrikant er nog steeds aangehecht! U ziet dus gemakkelijk uw prijs op de tabel....

Lees meer

 
 
 
 

Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd !