Filter

close

Zowel uitgesproken mooi als praktisch.

De collectie FINO is een katoengeweven stof die volledig geïmpregneerd is met acryl-microbeschermer.
Daardoor is deze stof bijzonder vlekafwasbaar. Vloeistoffen dringen niet doorheen de stof en zijn gemakkelijk op te kuisen. Als het echt te vuil geworden is, kan deze stof op 40°C gewassen worden.

Acht kleuren bieden ontelbare decoratieve mogelijkheden.
FINO ziet er goed uit in de eetkamer, de tuin en op het terras, eigenlijk overal waar de familie samen is. 
  • Samenstelling: 100% katoen met acrylmicrobescherming
  • Gewicht: ca 160 g/m
  • Wassen op 40°
  • Niet bleken
  • Niet in droogtrommel
  • Matig heet strijken (onderzijde)
  • Door het strijken wordt de werking van de acryl-microbescherming geheractiveerd!
  • Waskrimp: 3%
Maatwerk én Standaardmaten.
Bekijk hieronder de toepassingen:
Bezig met laden...

Waskrimp
De waskrimp van FINO bedraagt 3%. Na de eerste wasbeurt zal het tafelkleed een beetje gekrompen zijn. Daarom wordt bij maatwerk het tafelkleed iets groter aangeleverd. Er wordt  in de fabriek berekend hoeveel groter opdat de afmeting na de wasbeurt niet kleiner zal worden dan de gevraagde afmeting.
Maatwerk artikelen worden afgeleverd volgens weergegeven afmeting. Zij vallen nadien iets kleiner uit.

Kleuren
De collectie FINO presenteert in acht zonnige kleuren (LG is er niet meer bj). Combineren is troef zodat je van je tafel een ware eyecatcher kan maken.Ronde tafelkleedjes
Feilloos afgewerkte ronde tafelkleedjes met versterkte zoom zorgen voor jarenlang tafelplezier. Maak je keuze vanaf een doormeter van 100 cm tot maximaal 250 cm. De prijzen zijn weergegeven per interval van 10 cm. Wil je liever een afmeting tussen twee tientalen, bvb 212  cm doormeter? Dat kan! De prijs is dan die van het volgende tiental (in dit voorbeeld 220 cm).
Alle ronde tafelkleedjes van de collectie FINO zijn maatwerk.

Ovale tafelkleedjes
Ook de collectie FINO leent zich om ovale tafelkleedjes te maken. Dit kan vanaf een breedte van 100 cm tot een breedte van maximaal 260 cm. De lengte is onbegrenst. De prijzen worden weergegeven tot een lengte van 300 cm. Voor elke bijkomende 10 cm is er een toeslag die ligt tussen 1,60 euro en 7,00 euro afhankelijk van de gekozen breedte.
Heb je een gewone ovale tafel, dan is de prijs van het kleed dezelfde als voor een rechthoekig kleed.
Voor een ellipsvormig tafelblad hebben we een patroon nodig van het blad. Hiervoor neem je best contact op met ons.

Rechthoekige tafelkleedjes
Zeg niet dat jij een tafel hebt waarop de collectie FINO niet past, want dat geloven wij niet. Maak je keuze al van een breedte van 30 cm tot een maximale breedte van 260 cm! De lengte is vrijwel oneindig. De prijszetting stopt bij een lengte van 300 cm. Per bijkomende 10 cm is er een meerprijs die gelegen is tussen 1,60 euro en 7,00 euro afhankelijk van de gewenste breedte. Wens je dit tafelkleed langer dan 3 meter, neem gerust contact op met ons voor de verdere regeling.
Alle rechthoekige tafelkleedjes van de collectie FINO zijn maatwerk, op uitzondering van enkele standaardmaten.

Standaardmaten
Maak je voordeel door te kiezen voor een standaardmaat. Enkele veel gekozen afmetingen zijn profijtig geprijsd. Standaardmaten zijn herkenbaar aan de prijszetting: de prijs eindigt op 95 eurocent.

Placemats
Complementeer je tafel met de ovale placemats van de collectie FINO.FINO ovaal placemat
De placemats meten 45 bij 35 cm, zijn ovaal, worden geleverd per setje van zes van dezelfde kleur.


Tafellopers
Even snel buiten de tafel dekken voor twee... Ideale keuze om een tafelloper van de collectie FINO te gebruiken! Zo tevoorschijn getoverd en even snel afgekuist en opgeborgen.
De tafelloper meet 50 bij 150 cm en is leverbaar per stuk, als maatwerk.

Meterwaar
Wil je eigenhandig aan de slag? Een slab maken, een beschermschort? Met het meterwaar van de collectie FINO kan je alle kanten uit!
Het meterwaar is beschikbaar in drie breedtes: 135 cm, 170 cm en 270 cm. De minimum besteleenheid is één meter en verder per volledige lopende meter. Veel succes!

Leveringstermijn
Alle artikelen worden verzonden vanuit de weverij in Duitsland, rechtstreeks naar u.
De standaardmaten, placemats en het meterwaar zijn doorgaans op voorraad in alle kleuren. De verzending gebeurt de werkdag volgend op het ontvangen van de betaling. De duur van het transport zelf is één à twee dagen.
Maatwerk wordt gemaakt op afroep. Er is een wachttijd van ongeveer drie weken. Als het voor jou sneller moet gaan, kan je beroep doen op de express-service van de weverij. Voor een kleine meerprijs per afmeting en per kleur verlaat het artikele de weverij de vierde à zesde werkdag nadat de betaling op de website is ontvangen.

Gebruiksaanwijzing
Vlekken eerst met een zeemvel verwijderen. Bij hardnekkige vlekken, die niet met de zeemvel te verwijderen zijn, of bij intensief gebruik, adviseren wij het tafellinnen te wassen op 40°. Zo wordt uw FINO weer volledig zuiver.
Strijk dit tafelkleed na iedere wasbeurt langsheen de onderzijde, om de vlekafstotende werking te reactiveren.
Scherpe oplosmiddelen zoals aceton, chloor of ontsmettingsmiddelen kunnen de coating beschadigen. Viltstiften of kleefband kunnen ook blijvende beschadiging veroorzaken.
Intensieve blootstelling aan zonlicht of regen beïnvloeden de kleuren.